Gala Festivalului Brazilor de Crăciun, speranță pentru copiii defavorizați | Gabriela Alexandrescu: „Până acum am ajutat 144.600 de copii să meargă la școală și am dotat cu cărți 102 biblioteci școlare”

Cea de-a 22-a ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun va avea loc pe 9 decembrie, la Muzeul Naţional de Artă al României, 22 de brazi, creaţii unicat, urmând să fie licitaţi pentru a strânge fonduri care vor fi alocate pentru educaţia copiilor vulnerabili.

06 Decembrie 2022, 11:08 (actualizat 06 Decembrie 2022, 11:40) Știrile TVR |

Despre România faptelor bune a vorbit la “3 ceasuri bune Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv al Salvaţi Copiii România.

„Evenimentul aduce laolaltă foarte mulți artiști care creează brazi foarte frumoși în stilul fiecăruia, pentru că sunt arhitecți, designeri de interior, designeri vestimentari, pictori și așa mai departe. Sunt expuși în sufrageria regală a Muzeului Național de Artă a României. Ei vor fi licitați de către companii. Fondurile se strâng și se direcționează către grădinițe estivale, programe școală după școală, a doua șansă, dotarea școlilor și așa mai departe. În cele 21 de ediții de până acum am ajutat 144.600 de copii să meargă la școală și am dotat cu cărți 102 biblioteci școlare”, a spus Gabriela Alexandrescu.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CRAWL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 2°C 2°C
IASI 0°C 0°C
CLUJ -2°C -2°C
CONSTANTA 1°C 0°C
CRAIOVA 1°C 0°C
BRASOV -5°C -5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI