Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională.“Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi”

11 iunie 2018, 22:38

”Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă veche din popor! În mai puţin de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ţinută, pe Arena Naţională, în cadrul căruia marea noastră campioană Simona Halep să poată prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriaşă! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineaţă, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de ştiri false şi comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seara, martori au fost şi copii, la un festival al urii şi dezbinării. Când am declarat-o Cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti, mulţi au strâmbat din nas. Şi au comentat negativ. Acum, dacă nu o primeam așa cum merita, ar fi spus că sunt arogantă și că nu îmi fac datoria de primar general”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

”În toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt întâmpinaţi cu entuziasm de cetăţeni şi sunt recompensaţi prin intermediul autorităţilor de la acel moment: ministru, primar, preşedinte de federaţie etc. Nu există o altă cale civilizată prin care să ne arătăm respectul faţă de valorile noastre.Repet, dacă nu organizam nimic şi nu ofeream Cheia Oraşului într-un cadru festiv, aveam să fiu certată că sunt nepăsătoare. Dacă mi-am făcut datoria de român şi primar, nici aşa nu a fost bine… pentru unii.

Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei şi din respect pentru performanţa sa uriaşă, puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanţă. Nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu.

Slavă Domnului că cei mai mulţi sunt oameni civilizaţi, democraţi, cu respectul fiecăruia de a avea dreptul să nu fie de acord cu celălalt.

În rest, şi mâine este o zi! Şi mâine e o zi de muncă! Şi mâine ne vom bucura că apare soarele, că suntem sănătoşi, că putem avea credinţă şi că putem ierta. Ai câştigat, continuă! Ai pierdut, continuă!”, a mai scris Firea.

Primarul general al Capitalei i-a înmânat luni seară Simonei Halep Cheia oraşului Bucureşti şi o plachetă omagială.

Gabriela Firea a fost huiduită de bucureştenii prezenţi pe Arena Naţională în momentul în care și-a început discursul pe scena amplasată în faţa tribunei oficiale a stadionului.

„Bine ai venit acasă, Simona Halep! Bine ai venit în România, bine ai venit la București. Ne bucurăm că ai venit în țara noastră. Nu fac altceva decât să îmi exprim satisfacţia pentru că ai venit în țară și să-ți ofer ‘Cheia Oraşului Bucureşti’, te rog să primești din sufletul nostru, este cheia Capitalei țării, şi această plachetă omagială, tu fiind deja cetăţean de onoare al Capitalei. Te felicit pentru tot ceea ce ai făcut și îți urez mult succes! Doamne-ajută!”, a declarat Firea.

Primarul general a părăsit apoi stadionul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite