Gabriela Firea: Guvernul tratează Capitala ca pe ruda străină şi demnă de blamat

Gabriela Firea
Gabriela Firea
2 ianuarie 2020, 13:39

„Şi în 2020, în ciuda vitregiei guvernului, care tratează Capitala ca pe ruda străină şi demnă de blamat – poate vom avea şi noi, vreodată, un premier bucureştean sau stabilit de 30 de ani în Bucureşti, care să înţeleagă complexitatea şi nevoia de modernizare – voi face tot ce îmi va sta în putere, la nivel local, pentru ca bugetul pentru sănătatea bucureştenilor să fie unul mulţumitor, raportat la urgenţele celor 19 spitale administrate de Primăria Capitalei, unde s-au făcut în ultimii 3 ani investiţii fără precedent”, declară Firea, joi, într-o postare pe Facebook.

Ea susţine că, pe lângă asigurarea finanţării pentru construirea de noi imobile şi dotarea lor cu aparatură de ultimă generaţie, acordă o importanţă deosebită şi modului în care pacienţii sunt trataţi în spitalele bucureştene.

„Un mic exemplu despre ce înseamnă sintagma ‘omul sfinţeşte locul’. La Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, administrat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, copiii merg spre blocul operator în maşinuţe electrice, fapt ce uşurează enorm munca doctorilor. Iar părinţii sunt şi ei mai liniştiţi că trauma celor mici e mult atenuată”, mai scrie Firea.

 

 

sursa

agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă