Gabriela Firea: „Deranjează faptul că spun adevărul despre situația Capitalei”

13 noiembrie 2018, 13:09

Gabriela Firea deține două funcții de conducere în partid: vicepreședinte PSD și președinte interimar al organizației de București.

Primarul general, Gabriela Firea, a făcut declarații înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional. „Dacă se va discuta și despre afirmațiile mele, cu siguranță voi aduce argumente în favoarea celor susținute de mine. Dacă nu, cel mai probabil voi aștepta Cex-ul, unde, am aflat de la televizor, voi fi pusă în discuție. Atunci, cu siguranță, voi veni și eu cu argumentele mele (…) Știu ce știți și dumneavoastră. Că deranjează faptul că spun adevărul despre situația Capitalei, că nu este văzută cu ochi buni atitudinea mea.„

Întrebat despre declarațiile Gabrielei Firea, Liviu Dragnea a declarat, după ședința BPN: Discutăm în CExÎn legătură cu bărbăția, să stea liniștită că am destulă bărbăție.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, vine cu noi acuzații la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Dacă eu voi fi demisă din această poziţie, Comitetul Executiv va decide un preşedinte interimar. Înţeleg că este o altă candidatură acum şi vor fi nişte alegeri la care vor fi candidaţi. Poate şi eu, poate şi alţi primari de sectoare, poate şi alţi parlamentari. Până la urmă, bucureştenii care sunt membri PSD trebuie să-şi spună cuvântul, nu neapărat CEX, care poate să-şi spună cuvântul cu privire la interimat”, a declarat Gabriela Firea la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD.

Gabriela Firea spunea că liderul PSD ar pune la cale desființarea Primăriei Capitalei, sectoarele din Capitală să devină unități teritorial administrative, iar Gabriela Firea să rămână doar un primar onorific.

Ședința BPN a fost prima întâlnire dintre Gabriela Firea și liderul PSD, după aceste declarații.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă