Gabriel Petrea a câştigat un nou mandat de preşedinte al Organizaţiei TSD

12 noiembrie 2017, 12:38

ACTUALIZARE 18.15 Gabriel Petrea, ministrul pentru Dialog Social, a fost reales preşedinte al Organizaţiei Tineretului Social-Democrat a PSD.  Gabriel Petea a fost votat de aproximativ 2.121 de delegaţi prezenţi la Congresul tineretului social-democrat.

ACTUALIZARE Întâmpinat cu tema coloanei sonore a filmului „Pirații din Caraibe”, președintele PSD a glumit și a întrebat cum a fost aleasă această muzică.

Adevărul e că (…) la cum ne hăituiesc ăștia, chiar că parcă suntem pirați„, a declarat Liviu Dragnea.

În discursul său, premierul Mihai Tudose i-a îndemnat pe tineri să nu îşi „vândă”, să nu îşi „negocieze” visele şi să îşi aleagă o echipă de conducere care să aducă plus valoare partidului.

„Am să vă rog pe toţi să încercaţi nu să ne faceţi pe noi sau să faceţi pe altcineva mândri de voi. Să faceţi de aşa natură încât să nu vă vindeţi visele, să nu vă negociaţi visele, să fiţi voi mândri de ce realizaţi. Iar prin ceea ce alegeţi azi, aleşii dvs. să nu fie vocile noastre în dumneavoastră, ci vocile dumneavoastră în rândul nostru, acea echipă care să aducă plusvaloare atât partidului, echipei de conducere a partidului, cât şi echipei guvernamentale”, a declarat Mihai Tudose, în deschiderea congresului TSD, citat de Agerpres.

Actualul președinte TSD, Gabriel Petrea, este deputat şi ministru al Consultării Publice şi Dialogului Social.

La eveniment participă peste 2.500 de tineri din toate județele țării. Au fost invitați și reprezentanți ai tinerilor de stânga din Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii, se arată într-un comunicat oficial.

La eveniment sunt prezenți președintele Tinerilor Democrați Americani, Louis Elrod, președintele Tinerilor Socialiști Europeni, Joao Duarte Albuquerque, vicepreședintele Uniunii Internaționale a Tinerilor Socialiști, Garo Chadoian, și președintele Tineretului Democrat din Republica Moldova, Alexandru Căuia.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite