Gabriel Diaconu, medic psihiatru, despre centrele de vaccinare temporare: Cred că românilor le este frică să meargă la spital, iar aceste evenimente simplifică ecuația vaccinală

10 mai 2021, 15:00

Specialiștii consideră că cele mai emoționante momente pe care le-a trăit în aceste zile sunt legate de tinerii care au venit împreună cu părinții să se imunizeze.

“Printre cele mai emoționante vaccinări pe care le-am făcut cu mâna mea a fost la cei tineri sau foarte tineri, însoțiți de părinți  Fără doar și poate că deciza părinților pentru copiii lor contează și atârnă foarte mult. Cred că acei părinți care și-au adus copiii adolescenți la vaccinare nu au făcut-o de frica morții, Doamne-ferește, a copiilor lor, cât din dorința de a-I vedea în libertatea de a se întâlni din nou unii cu ceilalți. (…) Cred că românilor le este frică să meargă la spital și la cabinetele medicilor, atunci astfel de evenimente simplifică ecuația vaccinală și cred că fac ca oamenii care vor să se vaccineze să se ducă, mai degrabă, către astfel de centre”, a declarat, într-o ediție specială a Știrilor TVR, medicul psihiatru Gabriel Diaconu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite