Furtuni în multe judeţe ale țării. Circulația a fost blocată temporar pe 3 drumuri naționale. Copac căzut pe o mașină aflată în mers, în Mehedinți. Apele râului Putna au trecut peste podul provizoriu de la Vadu Roșca

31 iulie 2022, 18:15

Râul Putna, până zilele trecute secat pe mai bine de 20 de km, a fost umflat de ploi. O viitură s-a format în zona de șes, unde râul a trecut peste podul provizoriu de la Vadu Roșca.

Pentru că se așteptau la asta, autoritățile au închis din timp circulația.

Până când apele vor scădea, iar podul provizoriu va fi reparat, sătenii din Vadu Roșca sunt nevoiți să facă un ocol până la șosea de 14 km.

Pe Valea Prahovei a fost o noapte de coșmar. Vântul a bătut cu putere și a plouat torențial.

La Azuga, un pod de pe un drum forestier din zona turistică a fost luat de ape. Mii de familii din localitățile de pe Valea Prahovei au rămas fără apă, inclusiv centrul și cartierele stațiunii Sinaia.

La Breaza și Comarnic, mai multe linii și puncte de transformare au fost avariate de furtună și aproape 4.000 de consumatori au rămas fără curent electric.

În localitatea brașoveană Săcele, au fost inundate câteva curți și gospodării.

Furtuna a creat probleme și în Mehedinți, unde un drum național a fost blocat timp de 30 de minute, după ce un copac a cedat sub forța vântului și a căzut pe un autoturism în mers. Incidentul a avut loc pe DN 57, între Orșova și Eșelnița. Șoferul a scăpat nevătămat.

Pompierii au îndepărtat crengile copacului, iar circulația a fost reluată după aproximativ 30 de minute.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă