Furtuna Eunice dă peste cap traficul aerian și rutier în Europa. O femeie și copilul ei aflat în cărucior aproape au fost luați pe sus de vânt

19 februarie 2022, 14:07

Să ieși pe o asemenea vreme a fost o adevărată aventură. Pe coasta Mării de Nord, meteorologii au anunțat că vântul a atins la rafală 130 de kilometri pe oră.

Furtuna aproape că i-a smuls din mână unei femei căruciorul în care se afla copilul său: „Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva. Copilul plângea. Aş fi căzut dacă o altă femeie nu m-ar fi ajutat cu căruciorul. Dacă nu era gardul cred că mă lua pe sus.”

În Marea Britanie a fost cod roșu și meteorologii spun că a fost cea mai violentă furtună din ultimii 30 de ani. În Anglia vântul a atins la rafală 190 de kilometri pe oră. Așa că totul a fost dat peste cap. Avioanele nu au putut ateriza la Londra și au ajuns la Paris, traficul feroviar a fost în mare parte suspendat și milioane de oameni au primit ordin să rămână acasă.

Situații similare și în Olanda, Germania, Franța și Danemarca, unde trenurile au continuat să meargă, dar la viteză foarte mică. În schimb, traficul rutier a fost dat peste cap din cauza arborilor masivi căzuți pe carosabil.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă