Furnizori ai Casei Regale, furnizori de produse cu ștaif. Standarde de calitate și reguli respectate cu strictețe în relația cu clienții

13 martie 2018, 22:05

Liviu Cabaua tocmai a primit titlul de furnizor al Casei Regale. Este o recunoaștere pe care o așteaptă de multă vreme și pentru care a trebuit să dovedescă faptul că serviciile sale de hairstyling respectă criterii exigente de calitate.

Mai mulți furnizori au participat la ceremonie: creatori de modă renumiți, designeri care au creat ținute pe care Familia Regală le-a purtat în vizite la curțile regale din Europa, bijutieri, dealeri auto sau reprezentanți ai unor producători care au o tradiție de peste 100 de ani.

Înaintașii lor au primit la rândul lor titlul de „furnizori” de la regii României.

Mulți dintre oamenii de afaceri aspiră la titlul de „furnizor al Casei Regale”. Îl pot primi doar dacă îndeplinesc anumite criterii, iar calitățile și serviciile lor implică standarde înalte. Unele firme așteaptă chiar ani la rând să primească mult râvnitul titlu.

Furnizorii Casei Regale au și o asociație. Deseori, alături de Familia Regală sau chiar separat, furnizorii participă la acțiuni de caritate, investesc în proiecte în care Familia Regală crede, privind viitorul unor tineri, sau asigură serviciile la Garden Party sau mese festive regale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite