Furnizare deficitară a agentului termic, în sute de imobile din Capitală

Furnizarea agentului termic este deficitară în sute de imobile din Capitală, potrivit informațiilor postate pe site-ul Companiei Termoenergetica.

 

09 Decembrie 2020, 18:43 (actualizat 09 Decembrie 2020, 18:51) Știrile TVR |
În toate aceste cazuri este vorba despre avarii la reţelele primare

În marea majoritate a cazurilor, alimentarea deficitară este determinată de parametrii insuficienţi de furnizare a agentului termic, informeaza Agerpres.

În plus, în Sectorul 2, furnizarea apei calde şi a căldurii au fost oprite la mai multe blocuri de pe Bd. Chişinău, str. Diham, str. Pescăruşului, Aleea Codlea, str. Cernăuţi, str. Carei, Bd. Basarabiei, în urma unor avarii la reţeaua primară.

În Sectorul 3, furnizarea apei calde şi a căldurii este deficitară, din cauza parametrilor insuficienţi CET Sud. În plus, tot în Sectorul 3, din cauza unei avarii a fost oprită furnizarea apei calde şi a căldurii la blocuri de pe Intrarea Părului, Intrarea Complexului, str. Papiu Ilarian.

Mai multe blocuri de pe Şoseaua Berceni au rămas fără apă caldă şi căldură, în urma unei avarii care ar urma să fie remediată în cursul nopţii de joi spre vineri. Altă avarie a dus la întreruperea încălzirii pe str. Dunăvăţ, Şos. Sălaj, str. Teliţa, Aleea Pricopani (Sectorul 5).

Potrivit unei statistici realizate de către Termoenergetica, în cursul zilei de marţi, furnizarea serviciului de termoficare a fost oprită, pe diferite intervale, pentru 164 de blocuri, iar 357 de puncte termice sau module termice au avut o funcţionare deficitară.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 6°C 2°C
IASI 3°C 2°C
CLUJ 6°C 3°C
CONSTANTA 10°C 5°C
CRAIOVA 6°C 2°C
BRASOV 6°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI