Funeraliile lui George Michael au avut loc miercuri într-o ceremonie privată, după trei luni de la moartea artistului

Funeraliile lui George Michael au avut loc
Funeraliile lui George Michael au avut loc
30 martie 2017, 08:37

Într-un comunicat publicat miercuri, familia muzicianului britanic a mulțumit fanilor lui George Michael din întreaga lume pentru mesajele lor de „sprijin și dragoste”. Potrivit mass-media locale, ceremonia a avut loc la cimitirul din cartierul Highgate (nordul Londrei) unde a locuit cântărețul

Fostul component al trupei Wham! a murit din cauze naturale, potrivit unui raport al medicilor legiști din 7 martie.

Artistul a fost găsit fără suflare din localitatea Goring-on-Thames, din comitatul Oxfordshire, de partenerul său Fadi Fawad. Decesul a fost provocat de „o cardiomiopatie dilatată cu miocardită”, potrivit primelor teste ale autopsiei.

Prima autopsie realizată în decembrie a avut rezultate „neconcludente”, astfel încă s-a decis realizarea de noi teste.

Încă de la început au fost eliminate circumstanțe „suspecte” în moartea celebrului cântăreț, cunoscut pentru piese precum ‘Careless Whisper’ sau ‘Faith’, iar poliția din Thames Valley, responsabilă cu localitatea Goring-on-Thames, a considerat atunci decesul „inexplicabil, dar nu suspect”

George Michael a vândut peste 100 de milioane de exemplare din albumele sale în întreaga lume și a fost una din vedetele recunoscute ale muzicii pop din anii 80 și 90, mai întâi ca membru ‘Wham!’ și apoi în cariera lui solo.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă