Fugar dat în urmărire generală. Un bărbat din Neamț care și-a înjunghiat soția și socrii este de negăsit

22 mai 2018, 21:21

Tripla tentativă de omor s-a consumat în comuna Agapia şi fost anunţată la 112 de fiica agresorului. Era un bărbat gelos şi tot mai violent când consuma alcool. Atacul a avut loc în timp ce socrul fugarului îşi serba onomastica alături de cei apropiaţi.

Zeci de poliţişti şi jandarmi, inclusiv membri ai trupelor speciale, au pornit în căutarea fugarului imediat ce s-a aflat că a vurt să îşi ucidă soţia şi socri. Căutările au început în zona comunei Agapia acolo unde s-a consumat agresiunea.

Fugarul, Răducu Băltăţescu, are 44 de ani şi trăieşte din culesul ciupercilor. Cunoaște zona foarte bine, şi s-ar putea ascunde cu ușurința în desişul pădurii din apropiere.

Localnicii sunt șocați de cele întâmplate. Nu ştiu că bărbatul să fi fost violent în trecut, dar de când a început să bea, s-a schimbat foarte mult. Este și motivul pentru care soția a amenințat că îl părăsește.

Duminica seara, în casa socrului, care îți serba onomastica, de Sfinții Constantin și Elena, bărbatul a dat busna. Extrem de furios şi-a înjunghiat soţia, socrul şi soacra. Fiica agresorului a reuşit să sune la 112.

Soția agresorului, în vârstă de 41 de ani, a ajuns în sala de operaâie cu cuțitul înfipt în zona inimii. Și părinâii ei au fost operați. Toate cele trei victime sunt acum în stare stabilă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă