Frizuri de summit în Vietnam. Un salon din Hanoi oferă tunsori gratuite în stilurile Trump și Kim Jong Un, înaintea întâlnirii dintre cei doi lideri

20 februarie 2019, 13:55

Le Phuc este taximetrist în Hanoi și a mers la frizer pregatit de o schimbare: „Îl admir mult pe Donald Trump şi vreau să am aceeaşi freză ca preşedintele SUA.”

O jumătate de oră mai târziu, bărbatul de 66 de ani își admiră noua culoare.

Lângă el, pe un alt scaun, un băiețel de doar 9 ani a ales o altă direcție pentru stilul personal:  „Multă lume îmi spune că semăn cu Kim Jong Un, mai ales când mă tund ca el.”

Cei doi nu sunt singurii care trec pragul acestei frizerii. Din admirație pentru liderul american sau cel nord-coreean, pentru că le seamănă sau, pur și simplu, din amuzament, mulți vietnamezi aleg să se tundă aici. Asta și pentru că cele două stiluri de păr sunt oferite gratuit.

Le Tuan Duong, frizer: „Hanoi este un oraş al păcii. Iar când Donald Trump şi Kim Jong Un au ales să aibă aici un summit pentru pace, m-am gândit să fac ceva să arăt că noi ce din Hanoi susţinem această întâlnire.”

Și, până la sfârșitul lunii, oricine se poate tunde gratuit ca Trump sau Kim.

Întâlnirea dintre cei doi va avea loc în zilele de 27 și 28 februarie la Hanoi. Președintele SUA a spus că scopul acestor discuții este denuclearizarea totală a Coreii de Nord, precizând însă că nu are în minte un termen limită în acest sens. Cei doi lideri au avut prima întâlnire față în față anul trecut în iunie, la Singapore.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă