Frigul face victime în Moldova. Un tânăr dispărut sâmbătă este şi acum căutat de autorităţi

11 ianuarie 2017, 13:36

Un pensionar din Bârlad a fost găsit îngheţat, în curtea mamei sale. A fost găsit de un vecin, care a anunţat autorităţile. Este al doilea caz de deces din cauza frigului iarna aceasta, în judeţul Vaslui.

În judeţul Iaşi, în comuna Oteleni, un tânăr de 24 ani este căutat de sute de poliţişti, pompieri şi voluntari. A plecat de acasă prin viscol sâmbătă seară la discotecă într-un sat din apropiere şi nu s-a mai întors.

În ceea ce priveşte drumurile, în judeţele Galati și Vrancea, 5 drumuri naţionale sunt blocate iar pe zeci de drumuri judeţene nu se circulă. Pe drumul E85, însă, care face legătura între Muntenia şi Moldova, a fost ridicată restricţia de circulaţie începând cu ora 12.

Traficul feroviar este şi el dat peste cap. Trenul Constanţa – Iaşi a plecat marţi seară de la destinaţie, dar i s-a defectat locomotiva. Oamenii au stat în camp, apoi au fost aduşi înapoi în Constanţa. Ulterior, a fost anulat.

Trenul Timişoara – Iaşi are întârziere de aproape trei ore. Bacul de la Galaţi, ce asigura legătura între Moldova şi Dobrogea, a făcut o singură cursă dimineaţă la ora 6. Apoi a fost tras la mal din cauza sloiurilor mari de pe Dunăre.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite