FRF anunță ce de la 1 iulie sunt permise antrenamentele în grupuri de 10 persoane pentru ligile inferioare

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că din 1 iulie sunt permise antrenamentele și cantonamentele colective în grupuri de maximum 10 persoane, pentru ligile inferioare, inclusiv de amatori, cu respectarea unor norme.

 

01 Iulie 2020, 16:45 (actualizat 01 Iulie 2020, 16:48) |
FRF. Federația Română de Fotbal / FOTO: https://www.frf.ro/

Potrivit unui comunicat al FRF, Guvernul a stabilit noi norme pentru desfășurarea activității fotbalistice din țară, valabile de la 1 iulie.

„Astfel, vor fi permise organizarea și desfășurarea antrenamentelor și cantonamentelor colective în grupuri de maximum 10 persoane, pentru ligile inferioare, inclusiv de amatori, cu respectarea condițiilor stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului și sportului și ministrului sănătății”, se arată în comunicat.

Printre normele care trebuie respectate se numără autoevaluarea persoanelor înainte de orice antrenament, igienizarea mâinilor înainte şi după antrenament, dezinfectarea cel puțin o dată la 15 minute a materialelor sportive folosite de mai mult de o persoană și cărățarea echipamentelor sportive la o temperatură de minimum 80°C.

De asemenea, potrivit FRF, Inspectoratele Școlare au fost informate că unitățile de învățământ cu program sportiv suplimentar și cele cu program sportiv integrat își pot relua activitatea la grupele de avansați și performanță care sunt angrenate în competițiile oficiale, de nivel național sau internațional.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 21°C 12°C
IASI 21°C 13°C
CLUJ 18°C 8°C
CONSTANTA 13°C 12°C
CRAIOVA 15°C 9°C
BRASOV 20°C 7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI