Francezii își schimbă obiceiurile culinare după introducerea carantinei nocturne. Cinele cu prietenii se programează mai devreme, meniurile au băuturi incluse

21 octombrie 2020, 12:42

Stephane Manigold și Pascal Mousset s-au reorganizat din mers. Între anunțul autorităților de închidere a activităților la 21.00 și aplicarea măsurilor, au fost nevoiți să găsească rapid cele mai bune soluții pentru afacerile lor.

Stephane Manigold, patron de restaurant din Paris: „Ne-am reorganizat, voi deschide două din cele patru restaurante pe care le am, celelalte vor fi închise seara, cum este acesta, de exemplu„.

Pascal Mousset, patron de restaurant din Paris: „Este pentru cei care lucrează în zonă să vină după serviciu sau la final de zi şi să facă cinste nu cu o masă, pentru că este prea mult la orele 16.00 sau 17.00, dar să cinstească un pahar pentru a uita de aceste vremuri„.

Alții au ales să livreze mâncare în veselă de porțelan pentru vecini sau să prelungească programul de prânz.

Clienții nu au încotro și se adaptează și ei noilor reguli.

Perioada de carantină nocturnă va dura cel puțin 4 săptămâni, cu posibilitatea de prelungire până la sfârșitul lunii noiembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă