Franța începe din 2 iunie a doua etapă a relaxării. În ce condiții se redeschid terasele și restaurantele

29 mai 2020, 09:02

Cel mult 10 persoane la o masă, distanța de un metru între mese și măști obligatorii pentru clienți și personal în timpul deplasărilor. Sunt doar câteva dintre măsurile care se vor aplica la redeschiderea teraselor și restaurantelor. În funcție de zona în care se află, patronii sunt dispuși să apeleze la cele mai inventive soluții pentru a-și păstra clientela și pentru a-și salva afacerile.

Designerul francez Christophe Garnigon a imaginat niște clopote din plexiglas, suspendate din tavan care funcționează ca adevărate scuturi în fața contaminării. O idee care a prins foarte bine și care ar putea fi îmbrățișată de mulți manageri de restaurante.

Fiecare client pare că are o vizieră, care este deschisă la spate pentru a facilita accesul, dar și pentru a evita senzația de sufocare. Prototipul realizat de celebrul designer este cunoscut sub numele de Plex’eat și ar putea fi adaptat în multe restaurante.

Unii patroni cred că o astfel de investiție i-ar putea ajuta să-și mențină afacerea într-o perioadă atât de grea.

Săptămâna viitoare, Franța trece în faza a doua de relaxare. Autoritățile cer în continuare prudență și respectarea măsurilor de protecție.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite