„Fragmente” de dronă au fost găsite luni dimineață, în apropierea Ministerului rus al Apărării, în centrul Moscovei

24 iulie 2023, 06:24

ACTUALIZARE Ministerul Apărării a acuzat Ucraina de comiterea unui „atac terorist”.

Instituția a anunțat pe aplicaţia de mesagerie Telegram că două drone „au fost suprimate şi s-au prăbuşit”.

Nici Ministerul Apărării, nici primarul Moscovei nu au spus unde au fost interceptate dronele.

ACTUALIZARE „Fragmente de dronă au fost găsite pe Komsomolskii Prospekt la Moscova, ne-au indicat serviciile de urgenţă”, a transmis TASS.

Anterior, primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a anunțat pe Telegram că „drone” au lovit în cursul nopţii două clădiri „nerezidenţiale” din capitala Rusiei, fără a provoca victime.

„Astăzi, în jurul orelor 04.00 (01.00 GMT), au fost raportate lovituri cu drone asupra a două clădiri nerezidenţiale. Nu există distrugeri grave sau victime. Toate serviciile lucrează la faţa locului”, a transmis Sobianin, pe Telegram.

Traficul a fost închis pe Bulevardul Komsomolski şi pe Bulevardul Lihaciov din sudul Moscovei, unde o clădire înaltă de birouri a fost avariată, au informat agenţiile de presă ruse.

Canalul de televiziune al Ministerului Apărării rus, Zvezda, a publicat un scurt video pe mesageria Telegram, arătând o clădire înaltă cu ferestre lipsă la etajele superioare şi structura deteriorată.

Alte canale Telegram ruseşti, cu conexiuni cu forţele de securitate ruse, au publicat înregistrări video cu resturi de sticlă şi beton căzute pe ceea ce au spus că era Bulevardul Komsomolski.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite