Fotograf timișorean arestat preventiv. Alexandru Matusciac este suspectat că a oferit droguri unor minore, iar una dintre ele s-a aruncat de la etaj

15 noiembrie 2018, 12:29

Bărbatul, Alexandru Matusciac, este acuzat de trafic de droguri. Potrivit procurorilor, fotograful obișnuia să organizeze petreceri private, la care invita inclusiv eleve de liceu.

Le oferea fetelor cocaină, ecstasy și amfetamină. La unul dintre chefuri, în luna septembrie, au fost şi două minore care în acea zi au chiulit de la școală. S-au adunat în apartamentul unei colege, unde a venit și Alexandru Matusciac.

Fetele au consumat droguri, iar una dintre ele, amețită, s-a aruncat de la etaj. Fata a suferit mai multe fracturi la coloană, mâini, picioare și față.

Grav rănită, minora a reușit să se ridice și să meargă încă aproximativ 30 de metri. A sunat la 112, dar nu a știut să explice unde se află. A fost găsită abia peste o oră și dusă la spital.

Anchetatorii au descins și la locuința bărbatului, unde au găsit nu mai puțin de 83 comprimate de ecstasy. Se pare că drogurile fuseseră cumpărate de pe un site de pe Darknet, specializat în comercializarea de stupefiante, destructurat recent de EUROPOL și poliția olandeză.

Procurorii susțin că, doar anul trecut, Matusciac a comandat și primit de pe acest site 7 pachete cu fentany.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite