FOTO. Premierul Sorin Grindeanu a zburat la Viena la clasa Economic

9 mai 2017, 09:52

Din delegația oficială care îl însoțește pe premierul Grindeanu în vizita sa în Austria fac parte ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, ministrul Economiei, Mihai Tudose, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, și ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall.

(w620) foto1

Premierul Grindeanu a călătorit la Viena cu o cursă aeriană de linie, la clasa ‘economic’, alături de delegația sa, porivit fotografiilor difuzate de Agerpres.

Marți, prim-ministrul Sorin Grindeanu va avea o întrevedere cu Christian Kern, cancelarul Austriei, la Cancelaria Federală. Ulterior, cei doi oficiali vor avea o întâlnire tete-a-tete, care va fi urmată de un prânz de lucru și de o conferință comună de presă.

Totodată, marți după-amiază, șeful Executivului va participa la o Masă rotundă de afaceri româno-austriacă, găzduită de Camera Economică a Austriei — WKÖ, și va avea discuții bilaterale cu reprezentanți ai companiilor austriece. De asemenea, premierul român se va întâlni cu reprezentanții celor mai mari investitori austrieci în România, după cum au declarat, pentru AGERPRES, surse oficiale.

(w620) foto2

Vizita premierului Grindeanu la Viena se va încheia cu o întâlnire cu guvernatorul landului Austria Inferioară, Johanna Mikl-Leitner, care va avea loc marți seară, la Palais Niederösterreich.

 

sursa

agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă