Fotbalistul Gerard Piqué, anchetat de Federaţia spaniolă după ce a spus că Real Madrid este favorizată de arbitri

Gerard Pique
Gerard Pique
10 februarie 2021, 18:35

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a RFEF, Barca a fost informată în legătură cu procedura disciplinară vizându-l pe Piqué, care va stabili dacă jucătorul a încălcat regulile federaţiei punând la îndoială onoarea sau imparţialitatea arbitrilor.

Fundaşul a afirmat recent că Real a câştigat campionatul în sezonul trecut cu ajutorul arbitrilor, deciziile acestora fiind „cel mai grotesc lucru” pe care l-a văzut în viaţa sa.

El a menţionat unele remarci ale fostului arbitru Eduardo Iturralde Gonzalez, care a opinat anul trecut că 90% dintre arbitri ţin cu Real, iar restul de 10% cu Barca.

„Cum să n-o favorizeze pe Real Madrid? Chiar dacă ei fac asta inconştient, cum să nu fie mai blânzi cu o echipă decât cu alta? Respect profesionismul arbitrilor şi ştiu că ei fac cea mai bună treabă posibilă, dar ce vor face oare când există un moment de îndoială?”, a declarat jucătorul spaniol.

Reprezentaţii lui Piqué nu au răspuns imediat solicitării de a face comentarii.

În altă ordine de idei, vizat de o anchetă a Federaţiei spaniole este şi preşedintele clubului Cadiz, Manuel Vizcaino Fernandez, după ce această grupare din La Liga a susţinut că este nedreptăţită de VAR şi a cerut criterii uniforme de aplicare a deciziilor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite