Fotbalistul Gabi Tamaș a rămas fără permis de conducere în Israel, după ce a condus în stare de ebrietate, cu peste 200 de kilometri la oră

26 martie 2019, 19:16

Fotbalistul român gonea pe o șosea cu 205 de kilometri la oră, mult peste limita admisă pe acel segment de drum. Oamenii legii l-au urmărit pe autostradă, iar când au reușit să îl tragă pe dreapta și i-au pus etilotestul, acesta a arătat o alcoolemie de 0, 77 g/l.

În mașină cu Gabi Tamas se aflau două femei. Fotbalistul a fost dus de polițiști la Tribunal și a rămas fără carnet pentru următoarele 30 de zile. Tamaș a ajuns în fața judecătorilor însoțit de directorul sportiv al echipei. Fundașul joacă în Israel de anul trecut și are o lungă și complicată istorie cu consumul de alcool.

Într-un interviu dat presei israeliene și citat de gsp.ro,Tamaș le răspundea acid celor care au vorbit despre problema pe care o are alcoolul: „Nu e treaba nimănui cât beau eu, e important s-o fac cu măsură. Unde scrie că nu ai voie să ieși în oraș dacă pierzi un meci? Nu ești la pușcărie”

Gabi Tamaș a fost implicat, de-a lungul anilor, în mai multe scandaluri. În 2013 el a spart ușa unei scări de bloc în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fundașul a fost atunci dus în cătușe la audieri chiar înaintea unui meci important al Naționalei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite