Fotbal-spectacol în prima zi a Campionatului European de tineret! Nouă goluri în două meciuri la TVR: Italia-Spania 3-1 și Polonia-Belgia 3-2

17 iunie 2019, 18:37

De nouă minute a avut nevoie Spania pentru a deschide scorul cu Italia prin execuţia superbă a lui Dani Ceballos. Ibericii au forţat desprinderea prin Soler, însă reuşita egalizatoare i-a aparţinut lui Federico Chiesa. Atacantul Fiorentinei l-a surprins pe Unai Simon cu un șut din unghi pentru 1-1 la pauză. La reluare, Soler a avut prima ocazie de gol, însă Italia a revenit în atac şi acelaşi Chiesa nu a ratat şansa dublei. Pe final de meci, centralul întâlnirii a acordat penalty pentru gazde cu ajutorul arbitrajului video, Pellegrini a transformat şi Italia s-a impus cu 3-1.

Polonia a câştigat meciul de deschidere de la Campionatul European de tineret. Polonezii s-au impus cu 3-2 în faţa Belgiei într-o partidă arbitrată de Istvan Kovacs.

Belgia şi Polonia nu s-au menajat la primul meci de la Euro, întâlnire condusă la centru de Istvan Kovacs. Elevii lui Johan Walem au început în forţă partida, Mangala a luat la ţintă bara porţii poloneze, apoi mijlocasul lui Hamburg a fost servantul perfect pentru Iseka Leya care a deschis scorul. Belgienii îşi puteau mări avantajul, dar Schrijvers a tras pe lângă poartă şi in loc de 2-0, polonezii au egalat prin Zurkowski. Pe final de repriză Szymanski şi-a încercat norocul, dar Jackers s-a remarcat. La reluare Polonia a trecut în avantaj prin lovitura de cap a lui Bielik. Schrijvers a căutat egalaraea, dar a tras pe lângă poarta lui Grabara. Polonezii au înţeles avertismentul şi  Szymanski a dus scorul la 3-1. Belgia a redus din diferenţă pe final de meci, dar a fost prea târziu pentru a mai schimba soarta partidei şi Polonia s-a impus cu 3-2.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite