Fotbal: Fostul mare jucător sârb Sinisa Mihajlovic a murit la 53 de ani după o luptă lungă cu leucemia

Sinisa Mihajlovic / Facebook Bologna Fc 1909
Sinisa Mihajlovic / Facebook Bologna Fc 1909
16 decembrie 2022, 17:50

Într-un comunicat, familia lui Sinisa Mihajlovic a anunţat „moartea nedreaptă, prematură” a unui „soţ, tată, fiu şi frate exemplar”.

Sinisa Mihajlovic a anunţat că este bolnav în vara lui 2019 şi a urmat mai multe luni un tratament. El a fost internat din nou câteva săptămâni la sfârşitul sezonului trecut, din cauza riscului de recidivă.

Fostul fundaş, câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Roşie Belgrad în 1991, a jucat în Italia la AS Roma, Sampdoria, Lazio şi Inter Milano.

El a antrenat ultima oară echipa Bologna, care l-a demis la începutul lui septembrie din cauza rezultatelor slabe în Serie A.

La câteva zile după ce a fost concediat de Bologna, Mihajlovic a afirmat că „nu înţelege” această decizie, după trei ani şi jumătate la clubul din Serie A, marcaţi mai ales de lupta sa cu leucemia, informează AFP.

„O accept, aşa cum un profesionist trebuie s-o facă, însă consideram că situaţia era absolut sub control şi se putea îmbunătăţi. Clubul nu a fost de părerea mea”, a spus el atunci.

Sursa: Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

VIDEO. Un fotbalist a murit după ce a fost lovit de fulger pe teren