Fostul primar al Bacăului, Romeo Stavarache, condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru luare de mită

Romeo Stavarache
Romeo Stavarache
3 noiembrie 2017, 15:26

Pe lângă cei patru ani de închisoare, Romeo Stavarache nu va mai avea dreptul să fie ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice; dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a ocupa o funcţie de natura celei de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii pentru care a fost condamnat.

Romeo Stavarache a fost reţinut 24 de ore în data de 26 iunie 2014, arestat preventiv de la 1 iulie 2014 la 3 septembrie 2014, arestat la domiciliu de la 4 septembrie 2014 la 3 februarie 2015 şi de la 3 martie 2016 la 1 aprilie 2016 şi supus măsurii preventive a controlului judiciar de la 2 aprilie 2016 până astăzi, la pronunțarea noii sentințe.

Din pedeapsa aplicată i se va deduce perioada executată de acesta în stare de reţinere, arest preventiv şi arest la domiciliu, se arată în sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Târgu Mureş.

Instanţa a decis achitarea inculpatului Romeo Stavarache pentru patru infracţiuni de luare de mită care ar fi fost comise în legătură cu doi denunţători şi cu coinculpatul Costel Căşuneanu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite