Fostul mare baschetbalist Dino Radja, interviu pentru TVR: Campionatul este principalul produs baschetbalistic al unei țări

7 septembrie 2017, 14:54

„România-Muntenegru, în direct pe TVR2 și TVR HD, de la ora 20:45. Concluziile Eurobasket 2017, cu președintele FRB, Horia Păun”

În staff-ul naționalei Croației la Eurobasket 2017 se află și legendarul Dino Radja din fosta mare echipă a Iugoslaviei din urmă cu trei decenii. Radja le-a mărturisit reporterilor TVR că se simte bine la Cluj-Napoca, însă consideră că Liga Națională ar merita mai multă atenție.

„Credeți-mă, sunt pentru prima oară în România și mă aflu implicat în baschet de peste 20 de ani. Nu m-am intersectat niciodată cu echipele românești și nu știam la ce să mă aștept. Nu cunoșteam niciun jucător român, dar am văzut că fanilor le place baschetul. Competiția internă trebuie să crească pentru că este principalul produs al baschetului dintr-o țară”, a declarat Dino Radja pentru Televiziunea Română.

„Nu cred că este corect că comparăm campionatele europene între ele. Sunt circumstanțe diferite, iar jucătorii din ziua de azi câștigă mult mai mulți bani, sunt satisfăcuți mai ușor. Pe vremuri, noi nu aveam nimic, așa că baschetul era întotdeauna amuzant”, a mai spus fostul mare baschetbalist croat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite