Fostul deputat Cristian Rizea şi un prieten al său au plecat de la un hotel din Vaslui fără să plătească

11 aprilie 2017, 13:39

Potrivit administratorului acelui hotel, Cristian Rizea, candidat la vremea respectivă pentru un nou mandat de deputat, pe listele Partidului României Unite, s-a cazat la hotel din centrul Vasluiului, împreună cu George Ciprian Târdea, şi acesta candidat PRU.

Timp de o lună şi jumătate, au locuit acolo, au mâncat şi băut, iar în seara alegerilor, când au aflat că au pierdut şi nu au ieşit deputaţi la Vaslui, şi-au strâns lucrurile pe furiş şi duşi au fost. Şi nu au achitat nimic.

Potrivit administratorului hotelului, paguba este de 43.000 de lei, adică în jur de 10.000 de euro. De patru luni de zile, niciunul din cei doi candidaţi nu mai răspunde la telefon.

Cristian Rizea este deja judecat pentru corupţie. Ar fi luat 300.000 de euro pentru a interveni la RA-APPS pentru retrocedarea unui teren într-o zonă rezidenţială din Bucureşti şi la Primăria Chiajna pentru un teren aflat în litigiu. Întâmplarea a ajuns la cunoştinţa preşedintelui PRU.

„Noi l-am exclus din partid. Este răspunderea personală a domnului Cristian Rizea”, a precizat preşedintele PRU, Bogdan Diaconu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite