Fosta iubită și actuala soție a lui Justin Bieber, împreună într-o fotografie

Hailey Bieber și Selena Gomez
Hailey Bieber și Selena Gomez
18 octombrie 2022, 15:26

Modelul, în vârstă de 26 de ani, și cântăreața, în vârstă de 30 de ani, au desființat orice zvon legat de rivalitate dintre ele, în timp ce se îmbrățișau la marele eveniment, potrivit profm.ro.

Recent, Hailey Baldwin, actuala doamnă Bieber, a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre începuturile relației cu Justin și a subliniat că artistul nu a înșelat-o pe Selena Gomez. Justin Bieber și Selena Gomez au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood din 2010 până în 2018.

Niciodată nu s-a întâmplat asta”, a spus ea.

Când eu și el am început să fim împreună, el nu avea nicio relație. Nu-mi stă în caracter să intervin în relația altcuiva, am fost educată mai bine de atât”, a subliniat Hailey.

Justin și Hailey au avut prima dată o idilă anterioară în 2016, apoi la jumătatea anului 2018 au reaprins focul pasiunii, însă de această dată sentimentele dintre ei au fost mult mai serioase. S-au logodit în luna iulie, la două luni după ce Justin se despărțise de Selena. Peste alte două luni, Justin și Hailey s-au căsătorit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite