Gala „Omul Anului în Forțele Navale”. Marinarii care s-au remarcat anul trecut în misiuni vor fi recompensați

11 mai 2023, 09:58

Cea de-a XIII-a ediție a Galei „Omul Anului în Forțele Navale” ce va avea loc la Sala de Festivități a Forțelor Navale din Constanța. La eveniment va participa şi ministrul Apărării Maționale, Angel Tîlvăr, alături de șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, şi comandanți de mari unități.

Potrivit unui comunicat al Forţelor Navale Române, vor fi felicitați și recompensați „membri ai marii familii a Marinei Militare Române care s-au remarcat pe parcursul anului 2022 prin performanțele obținute în misiunile pe care le-au executat, precum și personalități civile care au contribuit la promovarea imaginii Forțelor Navale Române.“

Concursul „Omul Anului în Forțele Navale” s-a desfășurat și anul acesta pe cinci secțiuni: „Ofițerul Anului 2022 în Forțele Navale”, „Maistrul Militar al Anului 2022 în Forțele Navale”, „Soldatul Profesionist al Anului 2022 în Forțele Navale”, „Salariatul Civil al Anului 2022 în Forțele Navale” și secțiunea „Alături de Forțele Navale” dedicată personalităților din societatea civilă. La ediția de anul acesta a concursului au fost înscriși peste 150 de finaliști din unitățile Forțelor Navale Române.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Accident grav între o mașină și un TIR, la Constanța. Două persoane au murit

Incendiu într-un bloc din Constanța. 40 de persoane au ieşit din apartamente