Formatul emisiunii de cultură generală „Câștigă România”, de la TVR 2 la export! Varianta pilot în limba engleză, înregistrată la TVR

8 iunie 2017, 10:26

„To Win Your Country” este varianta în limba engleză după celebra emisiune „Câştigă România”, prezentată de Virgil Ianţu la TVR 2.

Emisiunea i-a atras atenţia producătorului american Tim Crescenti, care a venit în studiourile Televiziunii Române să înregistreze varianta pentru export.

M-am uitat la emisiune şi mi s-a părut distractiv. Un show simplu, pe care trebuie să-l facem cunoscut în toată lumea„, spune Crescenti.

Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii „Câştigă România”: „Mă bucur foarte tare că există interes din afara ţării pentru format. Sincer, mă aşteptam, pentru că în mintea mea aşa s-au cristalizat lucrurile, şi uite că a venit vremea să le mai vindem şi noi formate„.

Emisiunea „Câştigă România” are doar 3 luni de când este difuzată la TVR 2. A atras imediat telespectatorii.

Bogdan Niculescu, producătorul emisiunii „To Win Your Country”: „Ne-am gândit să exportăm acest format peste hotare. Și de aceea, cu partenerii noştri din Statele Unite vrem să încercăm să scoatem ‘Câştigă Franţa’, ‘Câştigă SUA’, ‘Câştigă Anglia’, de ce nu?„.

Până atunci, puteţi urmări concursul de cultură generală „Câştigă România” în fiecare seară, de luni până joi, pe TVR 2, de la ora 20.00.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite