Forfotă în Piaţa Sfatului din Brașov. Se lucrează la scena Festivalului Cerbul de Aur

24 august 2018, 21:03

Directorul Festivalului „Cerbul de Aur”, Smaranda Vornicu Shalit: Se lucrează intens la această scenă din spatele meu, una dintre cele mai mari din România. S-a instalat deja o parte din scenotehnica necesară, colegii din TVR lucrează și la elementele de decor care o vor face una spectaculoasă.

Zeci de tone de echipamente de sonorizare și de lumini vor fi instalate pe scena grandioasă din Piața Sfatului. Spectacolul vizual asigurat de luminile de scenă și cele arhitecturale va fi întregit de imagini video proiectate pe panouri LED.

Structura gradenelor pentru spectatori e deja montată și mai trebuie instalate doar scaunele.

În paralel, TVR și Muzeul Județean de Istorie lucrează la o surpriză pentru fanii și iubitorii Festivalului Cerbul de Aur.

Irina Negraru, șef Serviciul Arhivă Media şi Documentare TVR: Noi aici pregătim o surpriză iubitorilor Cerbului de Aur, celor care vor veni la festival, celor care de 50 de ani sunt alături de Cerbul de Aur.

Nicolae Pepene, directorul Muzeului Judeţean de Istorie Braşov: De marți, 28 august, vă așteptăm la Casa Sfatului pentru o surpriză istorică.

Vestea că Cerbul se întoarce a ajuns chiar și peste ocean. Mai mulți români stabiliți de mult timp în străinătate vor să vină la festival.

De azi au început să sosească primii artiști. Deocamdată, se acomodează cu orașul, iar peste cîteva zile vor putea începe și repetițiile pe scenă.

Cei care doresc să își cumpere bilete la Cerbul de Aur au la dispoziție mai multe variante. Fie de pe site-ul eventim.ro, fie din reţeaua magazinelor partenere.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite