Focuri de armă. Şoferul care a lovit un poliţist cu maşina în centrul Capitalei a fost arestat

11 martie 2017, 11:45

ACTUALIZARE Soferul teribilist a fost arestat

ACTUALIZARE Telejurnal 19:00 Şoferul care a târât pe maşina sa un poliţist şi a provocat azi-noapte scandalul din Capitală a fost reţinut, după opt ore de audieri.

Potrivit unor surse, şoferul de 22 ani de origine israeliană ar putea fi încadrat la ultraj, tentativă de omor şi distrugere. În acest moment el este audiat la Poliţia Capitalei. Testele arată că şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului sau a drogurilor. Părinţii i-au jusitificat fapta spunând că fiul lor se află într-o stare depresivă după ce a fost părăsit de iubită, a transmis corespondentul TVR Dragoş Porojnicu pentru Telejurnalul de la ora 14:00.

Focurile de armă au răsunat pe bd. Ion Mihalache din Capitală în jurul orei 03:00. Zeci de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi în zonă pentru a prinde un şofer teribilist.

Şoferul, care conducea un bolid, a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. Într-un târziu, a tras pe dreapta, dar a devenit agresiv când agentul i-a cerut actele.

Oprit de către un echipaj de poliţie după ce a trecut pe roşu, şoferul a demarat în trombă cu agentul rutier agăţat de oglindă şi de centura de siguranţă. După aproximativ 20 de metri, politistul a reuşit să sară de pe maşină, iar colegul lui a chemat întăriri.

Şoferul s-a blocat în maşină şi, timp de aproape o oră, poliţiştii nu au reuşit să-l scoată din autoturism. Întreaga scenă a fost filmată de câţiva martori, care au postat imaginile pe o reţea de socializare.

După ce părinţii şoferului au ajuns la faţa locului, au deschis portbagajul cu o cheie de rezervă, poliţiştii au aruncat în maşină spray lacrimogen. Şoferul a demarat şi a lovit maşinile de poliţie care îl blocau.

Pentru a-l imobiliza pe tânăr, polişiştii au tras trei focuri de armă.

Poliţistul rănit a scăpat cu leziuni uşoare şi nu a avut nevoie de internare. Are 50 de ani, trei copii şi o experienţă în poliţie de 25 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă