FOCȘANI | Fetiță agresată sexual de tatăl unei prietene. Bărbatul a fost audiat și este în arest preventiv pentru 30 de zile

30 martie 2022, 12:16

Fetița de 12 ani, care avea un tată vitreg și cu care nu se înțelegea prea bine, a mers la prietena ei în vârstă de opt ani cu intenția de a rămâne peste noapte acolo. După ce fetițele s-au jucat, la un moment dat, au adormit amândouă, iar tatăl fetițe de opt ani sub amenințări, a luat-o pe fata de 12 ani și a dus-o în camera lui.

Nu s-ar fi aflat poate nimic, dacă un vecin din blocul alăturat nu ar fi văzut și nu ar fi sunat la Politie. Oamenii legii au ajuns la apartament, l-au imobilizat pe bărbat, aflat sub stare de ebrietate, l-au internat într-o unitate psihiatrică pentru a fi sedat, după care acesta a fost prezentat organelor de anchetă. După ce a fost audiat acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Soția agresorului este plecată în Italia, iar acum fiica lor a rămas în grija nimănui.

Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului a luat măsura internării și consilierii fetiței și țin legătura cu familia fetiței agresate pe care trebuie să o consilieze și căreia trebuie să-i facă o evaluare psihologică amănunțită, deoarece traumele pot duce și la sinucidere.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite