Foștii președinți americani au participat la un eveniment caritabil pentru victimele uraganelor. Pe scenă a urcat și Lady Gaga

22 octombrie 2017, 15:37

Jimmy Carter, George Bush, Bill Clinton, George W Bush și Barack Obama au urcat pe scena din College Station, Texas, pentru a face un nou apel pentru donații pentru cei afectați de uraganele Harvey, Irma și Maria. Și vocea lor s-a făcut auzită: s-au adunat până acum peste 31 de milioane de dolari.

Noi toţi care suntem aici pe scenă suntem extrem de mândrii de reacţia americanilor în faţa suferinţei vecinilor şi prietenilor lor. Când văd străini la nevoie, americanii sar în ajutor”  – Barack Obama.

Încă mai este multă muncă în Texas şi în Florida, iar prietenii noştri din Puerto Rico şi Insulele Virgine Americane abia încep să-şi revină de pe urma acestui dezastru de proporţii”  – Bill Clinton.

Aspru criticat pentru felul în care a reacționat în special la situația din Puerto Rico, Donald Trump nu a mers în Texas dar a transmis un mesaj video în care le-a mulțumit foștilor președinți pentru implicare.

Programul muzical a inclus și o apariție surpriză: Lady Gaga.

Evenimentul caritabil la care au asistat 11 mii de oameni a fost transmis în direct pe internet.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite