Foștii miniștri Mihai Fifor și Răzvan Cuc au dat declarații la DNA Timișoara după ce au fost citați ca martori în dosarul șpăgilor din vama Nădlac

13 decembrie 2019, 11:33

Mihai Fifor, fost ministru al Apărării, dar și al Internelor, a ajuns la DNA Timișoara în jurul orei 10.00. Numele său apare în dosarul mitei pentru PSD Arad, așa că procurorii l-au chemat la audieri.

Fostul șef de cabinet al lui Mihai Fifor, audiat și el de procurorii DNA, nu a fost la fel de vorbăreț cu jurnaliștii.

Declarații în fața procurorilor anticorupție a dat și fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc. La intrare, a încercat să fie spiritual. La ieșirea de la audieri a negat orice legătură cu dosarul mitei din vamă.

Și Luminița Jivan, șefa social democraților din Caraș-Severin, și-a susținut nevinovăția, deși are calitatea de martor în dosar.

În dosar apar și alte nume grele menționate în interceptări, precum cel al lui Liviu Dragnea sau al Vioricăi Dăncilă. Fostul premier a respins însă categoric orice implicare.

În dosarul „Mită pentru PSD Arad”, procurorii DNA susțin că șpăgile cerute de la șoferii de TIR în vama Nădlac 2 ar fi ajuns direct în conturile partidului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite