Florin Segărceanu, întrebat cine va fi racheta a doua la meciul contra Franței din Fed Cup: Aveți răbdare! Mihaela Buzărnescu: Sunt fericită şi dacă stau pe bancă

17 aprilie 2019, 17:18

Căpitanul României menţine suspansul titularizării numărului 2 după Halep: Segărceanu trebuie să aleagă între Begu şi Buzărnescu, astfel încât să batem Franţa înaintea posibilului meci 5, decisiv, de dublu, din semifinala „Fed Cup” de la Rouen.

Titulară la Ostrava,  unde a pierdut ambele meciuri cu Cehia, Mihaela Buzărnescu (locul 30 WTA) este cu 53 de locuri mai bine clasată decât Irina  Begu (locul 83 WTA), dar nu este sigur că va fi titularizată ca numărul 2 după Simona Halep, în semifinala contra Franţei din „Cupa Federaţiei”.

„Eu personal, sunt pregătită pentru orice. Să stau pe bancă sau să joc meci, sunt la fel de fericită şi încerc să ajut cât mai mult”, a declarat Mihaela.

Întrebat în conferința de presă de la Rouen  cine va fi racheta a doua la meci, Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei noastre, nu a dat un răspuns, îndemnând la „răbdare”.

Segărceanu a mai spus că foarte mulți români vor susține România la acest meci.

Echipa României de Fed Cup:

Simona Halep, locul 2 WTA la simplu

Mihaela Buzărnescu, 30 WTA la simplu

Irina Begu, 83 WTA la simplu

Monica Niculescu, 132 WTA la simplu

Raluca Olaru, locul 34 WTA la dublu

Echipa Franței de Fed Cup:

Caroline Garcia, locul 19 la simplu

Kristina Mladenovic, locul 64 la simplu, 3 la dublu

Alize Cornet, locul 51 la simplu şi 117 la dublu

Fiona Ferro locul 532 la simplu, 103 la dublu

Pauline Parmentier locul 55 la simplu şi 546 la dublu

România s-a calificat în februarie în semifinalele Fed Cup, după 46 de ani, după ce a eliminat Cehia, deținătoarea „Cupei Federației” și cea mai bună națională din ultimul deceniu. Dublul Begu/Niculescu a adus punctul decisiv și România s-a impus la Ostrava cu 3-2.

Cealaltă semifinală este Australia-Belarus şi se va juca la Brisbane.

Dacă România va califica în finală, va juca tot în deplasare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite