Florin Cîțu, mesaj pentru Marius Budăi: Să stăm mai puțin la TV și să muncim mai mult

7 februarie 2022, 12:24

Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, luni, că nu s-a discutat despre o solicitare pentru demisia lui Marius Budăi şi că el îşi exprimă opiniile în interiorul coaliţiei”. Cu toate acestea, Cîţu a ţinut să le transmită un mesaj miniştrilor liberali, cu ţintă directă către Budăi.

„Cred că este important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult, pentru a avea mai mult randament”, a precizat liderul PNL.

„Pe noi ne interesează să implementăm PNRR-ul. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două sunt importante la Ministerul Muncii. Cred că este important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult, pentru a avea mai mult randament”, a continuat Florin Cîţu.

Întrebat dacă este un mesaj pentru ministrul Muncii, Marius Budăi, Cîţu a precizat: „Nu, în general, este un mesaj să muncim mai mult şi să vorbim mai puţin”, a spus liderul liberal.

Întrebat dacă PNL este mulţumit de activitatea ministrului Budăi, Cîţu a spus: ”Vom discuta, în coaliţie vom vedea ce spunem în coaliţie”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite