Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins după o urmărire cu focuri de armă. Bărbatul era căutat din octombrie de polițiști

16 decembrie 2019, 10:05

Aseară, în jurul orei 19.00, polițiștii au încercat să oprească un autoturism cu numere de înmatriculare străine.

Șoferul a apăsat însă pe accelerașie, iar polițiștii au pornit în urmărire. La un moment dat, șoferul a abandonat mașina și a luat-o la fugă pe jos. Un polițist a tras foc de avertisment și în cele din urmă fugarul a fost prins.

Polițiștii secției 19 l-au și identificat: Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, care conducea fără permis şi era dat în urmărire generală. Balint junior a fost dus la Timișoara unde are dosar penal și reținut.

Pe19 octombrie, un bărbat de 29 de ani a încercat, băut fiind, să intre într-un club de manele din Timișoara. Iubita lui Albert Balint care şi administra clubul, nu l-a lăsat să intre.

Au început să se certe iar individul i-a dat tinerei o palmă. În acel moment fiul lui Sile Cămătaru a ieșit din local cu un cuțit în mână și l-a înjunghiat pe bărbatul recalcitrant care se numește Alex Cojocaru. S-a ales cu o rană superficială.

Cojocaru este un interlop din Timișoara care a fost reţinut câteva zile mai târziu.

Fiul lui Sile Cămătaru a fugit, iar polițiștii credeau că este în Germania. Albert Balint a mai avut probleme cu legea, a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă