Fiul cântăreţului Bobby Brown, găsit mort în casă. Fostul soț al lui Whitney Houston a trăit adevărate tragedii în ultimii ani: moartea artistei, a fiicei lor, Bobbi Kristina Brown și acum, a fiului său, Bobby Brown Jr

Bobby Brown Jr
Bobby Brown Jr
19 noiembrie 2020, 15:49

Ofițerii din cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles au răspuns miercuri, în jurul orei 13.50, la un apel pentru o urgență medicală, a confirmat purtătorul de cuvânt Jeff Lee. Însă echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a-i salva viața.

Cântărețul Bobby Brown a trăit adevărate tragedii în ultimii ani.

Whitney Houston, cea cu care a fost căsătorit până în 2007, a murit la 11 februarie 2012, înecată în cadă. Bolile de inimă și cocaina au fost numiți ca factori care au contribuit la decesul său.

Trei ani mai târziu, fiica lui și a cântăreței, Bobbi Kristina Brown, a fost găsită inconștientă în cada din casa ei din Roswell, Georgia. Ea a fost tratată într-un spital timp de aproape șase luni, dar în iulie 2015 s-a stins din viață, la vârsta de 22 de ani.

Brown Sr. l-a găsit pe iubitul fiicei sale, Nick Gordon, responsabil pentru moartea ei. Gordon a fost crescut de Whitney Houston în copilărie și a început o relație cu Bobbi Kristina Brown când era adolescentă, iar el avea 20 de ani.

 

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă