Firea: Sunt 500 de persoane în carantină în București și numărul crește de la oră la oră

Gabriela Firea
Gabriela Firea
18 martie 2020, 12:04

 

„Sunt 500 de persoane care se află în municipiul București în carantină, cei ce au venit în special din zonele roșii. Și aceste cifre se pot schimba de la o oră la alta. La prânz numărul cu siguranță va crește, diseară va fi și mai mare. Pentru că în fiecare zi vin în țară, cei mai mulți în București, zeci de români care lucrează în Italia și în Spania”, a declarat edilul Capitalei la Digi 24.

În ceea ce privește spațiile de cazare a celor aflați în carantină, edilul spune că a primit ajutor din partea hotelierilor.

„Am avut și noi câteva spații de cazare pentru persoanele care au indicația din partea DSP să stea în carantină două săptămâni. Am făcut și un apel public și le mulțumesc reprezentanților mediului de afaceri care ne-au pus la dispoziție unități hoteliere pentru a caza aceste persoane care au nevoie de carantină și a asigura toate condițiile decente pentru această perioadă. Pentru că nu este deloc ușor: trei mese pe zi, gustări, haine, lenjerie, obiecte de îngrijire personală și tot ce este necesar, mai ales că sunt și copii”, a mai spus Gabriela Firea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite