Firea: ”Nu îmi doresc să candidez la alegerile prezidenţiale, ci la Primăria Capitalei, dar înţeleg că sunt anumite jocuri”

Gabriela Firea
Gabriela Firea
7 septembrie 2022, 15:11

”Dacă sunt sănătoasă și în formă fizică maximă, cu energie și cu putere de muncă, pentru că așa cum știți, la Primărie m-am îmbolnăvit foarte grav, în ultimul an, și nu a fost deloc simplu pentru mine… dacă sunt în forma de azi, mi-aş dori să candidez din nou şi să îmi continui proiectele care sunt acum majoritatea dintre ele îngheţate, în special cele din marea infrastructură, cele din domeniul sănătăţii şi cele din domeniul social”, a spus Firea.

Ea a precizat că ”deocamdată, consideră că are deja susţinerea din PSD”.

„Preşedintele Ciolacu a făcut precizări în ultima perioadă, tocmai pentru că au fost tot felul de speculaţii, cum că nu m-aş bucura de susţinerea colegilor”, a mai afirmat ea.

Firea a precizat: „Dacă colegii mei din PSD au alt candidat, care să fie, să spunem, mai mult decât pot oferi eu ca şi garanţie de responsabilitate în administraţie, nu este cu supărare, în politică nu e cu supărare, nu am decât să accept faptul că există un candidat mai pregătit decât mine, din punct de vedere administrativ, politic, al energiei, al dorinţei de a face şi îl voi susţine. Nu înseamnă că eu trebuie să îmi impun propria candidatură”.

Gabriela Firea a comentat şi afirmaţia lui Marcel Ciolacu privind o alegere între cele două candidaturi, la prezidenţiale şi Primăria Capitalei.

„În primul rând, este o onoare pentru orice persoană să se ajungă în situaţia de a se discuta despre ea ca fiind un posibil candidat la primăria Generală, la preşedinţia României sau în altă poziţie publică. (..) Categoric, eu îmi doresc să continui proiectele de la Bucureşti, nici nu s-a pus problema să vizez o altă funcţie.

Vă spun sincer, chiar sunt deranjată, dar nu mai anunţ de mult atunci când sunt deranjată, m-am rodat din punctul de vedere al expunerii publice, când citesc anumite informaţii că eu mi-aş dori. Nu, nu îmi doresc să candidez la alegerile prezidenţiale, eu mi-aş dori să candidez la alegerile de la Primăria Capitalei, dar înţeleg că sunt anumite jocuri care se fac, întotdeauna trebuie să fie conflicte”, a spus ea.

Ea a continuat: ”Dacă, totuşi, partidul pe care îl reprezint va găsi un alt candidat, eu mă voi supune deciziei partidului şi, fiind un om de echipă, mă voi duce acolo unde echipa mea politică mă va trimite la muncă”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite