Finanțele anunță detaliile rectificării bugetare. Cîțu: O să aprobăm proiect de lege care introduce bonificații pentru recapitalizarea companiilor

13 august 2020, 12:50

Urmează să primească mai mulți bani Sănătatea, Educația, Transporturile și Administrația Publica, potrivit declarațiilor anterioare ale premierului.

Ministrul Finanțelor a refuzat azi să dea noi detalii și a lășat să se înțeleagă că procentul de creștere a pensiilor, din septembrie, vă fi cel deja anunțat, de 14%.

Sănătatea a primit deja la fiecare rectificare bugetară, Bineînțeles, Sănătate, Investiții am spus acest lucru de la început. Veți vedea toate detaliile rectificării bugetare când voi prezenta azi, a spus Florin Cîțu.

Ministrul Finanțelor a vorbit în schimb, despre alte proiecte de legi pentru însănătoșirea economiei.

În ședință de guvern de mâine cred ca o să aprobăm proiect de lege care introduce bonificații pentru acționarii companiilor să-și recapitalizeze companiile.  Știți foarte bine ca în România sunt azi sute de mii de companii cu capital negativ. Creăm un sistem pe termen lung de 5 ani de bonificații. Este important pentru sănătatea economiei  de aceea am creat acest program, să avem companii cu capital pozitiv, companii sănătoase și altă încredere, a declarat Florin Cîțu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă