Finala Cupei României la rugby a fost amânată pentru aprilie 2022

Federația Română de Rugby
Federația Română de Rugby
2 decembrie 2021, 17:24

Campioana României a fost blocată câteva zile în Africa de Sud din cauza apariţiei pe continentul african a variantei Omicron a Covid-19. Ştiinţa Baia Mare a fost repatriată marţi, iar un jucător al ”zimbrilor” a fost testat pozitiv la revenirea în ţară la infecţia cu virusul SARS-CoV-2.

Conform datelor transmise de Ministerul Sănătății, el se află în izolare, sub observaţie medicală, și este asimptomatic. I s-a recoltat o nouă probă care a fost trimisă joi pentru secvenţiere la Institutul National de Cercetare Medico-Militară „Cantacuzino” Bucureşti.

CSM Ştiinţa Baia Mare a fost învinsă de Toyota Cheetahs, cu scorul de 54-5 (12-5), vineri, la Bloemfontein, în al doilea său meci-test din turneul pe care îl susţine în Africa de Sud. În urmă cu o săptămână, în primul său meci-test din emisfera sudică, Ştiinţa Baia Mare a surclasat-o pe Free State XV cu 72-14.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat adoptarea unei Hotărâri a CNSU în baza căreia călătorii care ajung în România din sudul Africii, unde a fost depistată noua variantă Omicron a virusului SARS-CoV-2, vor fi carantinaţi timp de 14 zile.

Sursa: Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite