Fiica de 13 ani a antrenorului echipei de volei SCM Zalău se află printre victimele masacrului dintr-o școală din Belgrad

Fiica antrfenorului echipei de volei SCM Zalăua fost ucisa in masacrul de la o scoala din Belgrad
Fiica antrfenorului echipei de volei SCM Zalăua fost ucisa in masacrul de la o scoala din Belgrad
3 mai 2023, 20:19

Fetița se afla în școală în momentul atacului, iar tatăl ei era în România când a aflat cumplita veste. Reprezentanții clubului au transmis condoleanțe și au scris că sunt alături de familie.

Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele priciunite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad„, a scris clubul de volei într-o postare pe Facebook.

Kobiljski (51 ani) a jucat în cariera sa la Partizan, iar apoi a antrenat-o pe Steaua Roşie Belgrad.

Autorităţile sârbe au confirmat că autorul atacului de la şcoala „Vladislav Ribnikar”, Kosta Kecmanovic, a ucis un agent de pază şi opt elevi, şapte fete şi un băiat, cinci dintre victime având 14 ani, două 12 ani şi una 13 ani.

Alti șase copii și un profesor au fost răniți de focurile de armă trase de elev. Ucigașul a fost reținut de forțele de ordine și dus în arest, unde a povestit cum a planificat crimele. Arma folosită la crime era a tatălui sau, care o deținea legal, și care a fost de asemenea arestat.

Presa sârbă scrie că băiatul era supus violențelor de către colegii săi de foarte mult timp pentru că avea note bune la școală. El era agresat și numit tocilar, însă autoritățile nu au intervenit.

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat după masacru că trebuie găsite soluții ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată.

CITIȚI ȘI:

Adolescentul de 13 ani care a împușcat mortal opt elevi și un paznic într-o școală din Belgrad plănuise în detaliu atacul. Atacatorul și tatăl său au fost arestați. În Serbia sunt trei zile de doliu

Președintele Serbiei, după masacrul de la o școală gimnazială din Belgrad: Nu putem să umplem școlile cu polițiști cu automate Kalashnikov, trebuie să fim uniți și să găsim alte soluții

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite