Fetiţa lovită de un poliţist pe trecerea de pietoni a fost externată. Marina are nevoie de terapie ca să-şi revină fizic şi psihic

21 ianuarie 2022, 21:06

Marina, copila de 11 ani care a scăpat cu viaţă după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de maşina condusă cu viteză de un poliţist, în Capitală, s-a întors acasă. A fost externată din spital acum două zile. Dar mai are de parcurs un drum lung până să se vindece.

Mama Marinei este la fel de îngrijorată şi de starea psihică a fetiţei sale.

Ca sa scape de traume, copila are nevoie de o intervenţie cât mai rapidă, spune psihologul Constantin Cornea.

Avocatul familiei cere cu insistenţă ca poliţistul care a lovit-o cu maşina mortal pe Raisa şi a rănit-o pe Marina să explice de ce nu le-a văzut pe cele două copile care traversau strada.

Poliţistul care a omorât-o în accident pe Raisa şi a rănit-o pe Marina a trimis aseară o scrisoare părinţilor îndoliaţi. Iar cu acordul acestora, avocatul lor a făcut-o publică. Agentul le spune că regretă enorm şi că ar vrea să dea timpul înapoi. Dar şi că nu se aşteaptă ca ei să-l ierte. Spera însă ca pe viitor să nu-l mai considere un criminal, ci un om care le-a greşit enorm şi va trai cu această grea apăsare. Bărbatul vrea să le ofere şi un ajutor pentru înmormântare.

Părinţii Marinei cer un milion de euro despăgubiri de la autorul accidentului, în timp ce familia Raisei solicită 6 milioane de euro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite