Fetița din Galați care a fost găsită după ore de căutări spune că ar fi fost sechestrată. Suspectul a fost arestat preventiv

30 iulie 2017, 11:01

ACTUALIZARE Bărbatul suspectat că a sechestrat-o pe fetița de 9 ani, din comuna gălăţeană Scânteieşti, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru lipsire de libertate. Decizia a fost luată de Magistraţii Tribunalului Galaţi, notează Agerpres.

Fetița din comuna gălăţeană Scânteieşti care dispăruse de acasă de două zile spune că a fost sechestrată de un bărbat de 42 de ani din localitate, relatează Agerpres.

Polițiștii au stat de vorbă cu fetița și au aflat că, joi seară, în timp ce era în centrul comunei, bărbatul s-a oferit să o ducă acasă la el să-i dea haine uscate pentru că ploua torențial. Apoi nu a mai lăsat-o să plece.

Sâmbătă după-amiază, fetița a reușit să scape, când bărbatul a plecat de acasă. A forțat ușa, a ieșit din casă și a sărit gardul.

Medicii legişti au stabilit faptul că fata nu a fost abuzată.

Pentru căutări s-au mobilizat peste 100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ai ISU, voluntari, localnici din Scânteieşti şi pădurari, alertați de tatăl copilei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate și urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Telejurnal, localnicii spun despre bărbatul suspectat de răpire că e recidivist, nu are o slujbă stabilă şi trăieşte într-o casă de la marginea comunei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite