Festivaluri şi concerte în 2023. Imagine Dragons şi Pantera, în premieră în România

1 ianuarie 2023, 15:31

Trupa americană Imagine Dragons vine pentru prima dată în România. Artiștii vor urca pe scena Untold de la Cluj-Napoca. Pe aceeași scenă se va reîntoarce și Armin van Buuren. Festivalul se va desfășura în perioada 3-6 august.

Înainte de Untold este progamat Electric Castle, pe domeniul binecunoscutului Castel Banffy din Bonțida, între 19 și 23 iulie.

The Chemical Brothers, Iggy Pop și George Ezra sunt primele nume confirmate.

Weekendul 23-25 iunie este rezervat pentru Saga Festival. Lineupul de anul acesta va fi anunțat în curând, la fel și locul în care se va desfășura festivalul. Este foarte probabil ca acesta să aibă loc tot pe Arena Națională din Capitală.

În 2023 Robbie Williams revine la București. De data aceasta alături de Sam Smith la Festivalul Summer in the City. Este prima ediție și va avea loc pe 3 și 4 iunie în Piaţa Constiuției.

Fanii Depeche Mode au din nou întâlnire cu trupa, de data aceasta la București, pe 26 iulie, pe Arena Națională. Concertul face parte din turneul mondial Memento Mori, primul din ultimii cinci ani.

Este și primul turneu al trupei fără Andy Fletcher, clăparul și membrul fondator al Depeche Mode, care a murit în luna mai a anului trecut.

Pantera, una dintre cele mai mari trupe de metal din toate timpurile vine la București la Metalhead Meeting 2023. Se împlinesc zece ani de la prima ediție, iar evenimentul va fi celebrat la Romexpo, în aer liber.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă