Festivalul Mamaia Copiilor, în direct la TVR 2, TVR Internaţional, TVR Moldova, de la ora 20. Pe scenă urcă 150 de concurenți din toată țara

12 iulie 2018, 09:59

Cei mai buni concurenți vor reveni pe scenă sâmbătă seară, la Gala Laureaților, când se vor decerna premiile și trofeele câștigătorilor. Vineri, copiii instruiți de Mihai Alexandru vor susține un recital în afara concursului.

În cele cinci seri, pe scena Festivalului „Mamaia Copiilor” urcă peste 150 de artiști talentați cu vârste între 4 și 17 ani, selectați din toată țara, iar publicul se va bucura atât de spectacolul vocilor, cât și de melodii în primă audiție, scrise de cunoscuți compozitori români, sau creații ale micilor artiști.

Printre compozitorii de la secțiunea Creație îi regăsim pe Ovi Jacobsen, partenerul Paulei Seling de la Eurovision 2010 și pe Eduard Cîrcotă, care a semnat piesa Tornero.

După o pauză de zece ani în care festivalul a fost organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor, evenimentul prezentat de Diana Dumitrescu s-a întoars în aer liber, în Piațeta Cazino Mamaia.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite