Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand Politica de cookies Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
VIDEO TELEJURNAL

Festivalul peştelui. Secretele celor mai bune reţete au fost dezvăluite la Mamaia

Nu ştiţi ce să mai gătiţi? Am aflat pentru dumneavoastră secretele unor reţete delicioase, toate pe bază de peşte. Duminică, la Mamaia, a început Festivalul Peştelui, care a adunat bucătari vestiţi şi lume multă.

19 Aprilie 2015, 15:51 |
Festivalul peștelui
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Peştele are o carne pretenţioasă, cu o textură moale şi puţine fibre care să o ţină compactă. Are nevoie de un timp scurt de preparare. Peştele se găteşte până când se poate desprinde uşor în fâşii, nu însă şi când e pus într-o crustă solidă de sare. Secretul ca să nu daţi greş este timpul de gătire.

Cele mai potrivite condimente pentru peşte, spun specialiştii, sunt rozmarinul, şofranul, frunzele de ţelină, salvia şi piperul.

Cea mai bună garnitură este un amestec de legume la grătar stropite cu ulei de măsline.

Turiştii şi localnicii s-au lăsat răsfăţaţi de bucătării care s-au întrecut în reţete. Au preparat chiar şi sarmale din carne de peşte.

 

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TIMP LIBER
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 12°C 10°C
IASI 5°C 10°C
CLUJ 6°C 4°C
CONSTANTA 14°C 9°C
CRAIOVA 8°C 3°C
BRASOV 6°C 6°C
Vezi toate informatiile meteo
CURS BNR - 26 Februarie 2020, 21:39
 
INDICI BVB
 
INDICE BET
Data: 26-02-2020
Deschidere: 9779.14
Maxim: 9779.14
Mimim: 9519.58
Variatie: -0.76%
TLV
2.46
0%
FP
1.32
0.37%
SNG
33.20
0.15%
BRD
15.46
1.64%
SNP
0.39
0.51%
SNN
14.90
1.57%
TGN
301.50
2.39%
SIF3
0.39
0%
TRP
0.31
0.94%
SIF5
2.54
1.14%
ARHIVĂ ȘTIRI