Festivalul Neversea, la final. Zeci de mii de tineri au dansat pe plaja Modern

11 iulie 2022, 11:51

Delia a fost unul dintre cei mai așteptați artiști la Neversea. Zeci de mii de fani s-au adunat în fața scenei și au cântat melodiile artistei minute în șir.

De atmosfera incendiara de pe plaja de la Neversea a avut grija si Tyga. Artistul a uimit publicul cu energia sa.

Și Timmy Trumpet a fost printre preferații publicului la Neversea. Efecte speciale cu fum, foc și chiar artificii au completat perfect muzica.

Miile de oameni care au trăit intens povestea Neversea, patru zile și patru nopți, au devenit nostalgici aproape de final. Au așteptat festivalul doi ani, din cauza pandemiei, și au încercat să facă tot ce și-au dorit. Pe lângă distracția fără limite de care au avut parte, tinerii au rămas la final de festival cu amintiri prețioase și cu prieteni noi.

Reporter: Cu ce amintiri pleci de aici de la Neversea?

Participanți: „Cu momentul când ne-am căsătorit pentru o zi și cu nopțile nedormite.

„Am stat cu toți prietenii mei, asta mi s-a părut cel mai deosebit lucru pe care am putut să-l fac. Acum, încercăm  să recuperăm toată distracția pierdută în cei doi ani de zile ”.

Neversea 2022 a atras în fiecare noapte cel putin 60 de mii de participanți.

Edy Chereji, organizator al festivalului: „A fost cea mai frumoasa editie pe care am făcut-o acum, aici, la Constanța, am văzut zeci de oameni care au vrut să ajungă la Constanța. Am avut cifre record; sâmbătă seară, am avut peste 70 de mii de oameni, o cifră record până acum pentru Neversea”.

La finalul festivalului Neversea 2022, publicul s-a desprins cu greu de plajă. Chiar și așa, toți participanții au avut un singur gând: a început numărătoare inversă pentru ediția din 2023.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă